Убеден съм, че предсрочни избори ще има. Това правителство няма как

...
Убеден съм, че предсрочни избори ще има. Това правителство няма как
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Радев ще свали това правителство, това е невъзможна коалиция

" Убеден съм, че предварителни избори ще има. Това държавно управление няма по какъв начин да продължи до края на мандата си. Първо, тъй като беше съединена една невъзможна коалиция, която беше учредена само на омразата към политическа партия ГЕРБ. Тя беше формирана по един непрогледен и извънредно неефикасен метод ", заяви президентът в интервала 2021-2017 година Росен Плевнелиев.

Според него и двете кандидатури за управител на Българска народна банка не са били подобаващи, " нито една не ставаше за нищо ". 

" Повече от ясно беше, че тук дори се извърша изменничество против националния интерес на България. Националният интерес на България значи по най-бързия метод да влезем в Еврозоната, тъй като единствено тогава ние ще осъществим дейности с историческа значителност за България. Само тогава българския народ ще се интегрира в сърцето на европейския план за народна власт, мир и разцвет. Всички институции на България ще проработят по-добре ", добави Плевнелиев.  

По думите му по метода, по който политическите партии минават през сложните и същински значимите моменти за тях, виждаме кой, кой е. 

" Наложеното със мощ от " ИТН " гласоподаване в Народното събрание, с цел да се изсипят 1,200 милиарда лева за пътно-строителните компании, без никаква бистрота, инспекция и процедура, безусловно уверен съм, че още веднъж ще бъде подкрепено от Движение за права и свободи. Парламентът не може да се занимава с заплащането на пътно-строителните компании. Има си министерство за това ", уточни гостът пред Bulgaria ON AIR. 

" От една страна министър-председателят и неговите съветници вършат една политика във външната сфера, президентът Румен Радев прави друга. Винаги съм казвал, че президентът рано или късно ще смъкна това държавно управление, тъй като той към този момент стартира да усеща цената на това, какъв брой му коства на него. Единственият огромен печеливш във войната сред изпълнителна власт и прокуратурата е президентът Радев ", приключи Росен Плевнелиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР